Lecsupaszították

2024.09.11. 15:12

Garázdaság miatt nyomoz az egri rendőrség, tinik rongálhattak a Dobó téren

Kutat a rendőrség azok után, akik egy este leszaggatták a növényeket az egri városháza előtti virágoszloptól. Garázdaság miatt nyomoz a rendőrség, portálunk úgy tudja, 2 elkövető volt: tinik rongálhattak Egerben.

Szabadi Martina Laura

Szeptember második napjára virradóra azzal szembesült az egri önkormányzat, hogy a városháza épülete előtt álló virágoszlopról valaki letépkedte a begóniákat ezzel szinte teljesen megcsupaszítva az oszlop egyik oldalát. Mint ismert, a virágoszlopok a Városgondozás Eger Zrt. idei újításai közé tartoznak, többet is beszerzett belőle a cég, kettő került a városháza elé. Az ügy miatt feljelentést tett a cég. Portálunk információi szerint egyébként a virágoszlopot két lány rongálta meg éjjel, vélhetően tinik rongálhattak Egerben. A rendőrségnél arról érdeklődtünk, tudják-e már, hogy ki volt a tettes, elmondták: garázdaság miatt nyomoznak.

Garázdaság miatt nyomoznak, tinik rongálhattak Egerben
Garázdaság miatt nyomoznak, tinik rongálhattak Egerben Fotó: Eger önkormányzata

– Az esettel kapcsolatban az Egri Rendőrkapitányság garázdaság bűntett miatt indított nyomozást. Az elkövetők beazonosítása folyamatban van. A büntetőeljárásra tekintettel bővebb tájékoztatást nem áll módunkban adni – írta a Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Szolgálata.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!