Baleset

2 órája

Mentőhelikopter érkezett az M3-asra: munkabaleset történt - frissítve

Torlódik a forgalom az autópályán a baleset miatt. Az M3-asról a hatvani kihajtónál érdemes lehajtani, hogy elkerüljék a torlódást.

Molnár Helga

Friss:

- A helyszínre több mentőegységet, köztük mentőhelikoptert is riasztottunk. Bajtársaink egy 40 év körüli nőt súlyos sérülésekkel, stabil állapotban légi úton szállítottak kórházba - válaszolta megkeresésünkre az Országos Mentőszolgálat kommunikációs szervezője.

Korábban írtuk:

Olvasói jelzés szerint Nyíregyháza felé az M3-ason az építkezésben munkahelyi baleset történt, mentőhelikopter érkezett a helyszínre, emiatt folyamatosan torlódik a forgalom, jelenleg még az 55-ös hatvani kihajtónál el lehet kerülni.

Mentőhelikopter érkezett a M3-ason történt munkabalesethez
Mentőhelikopter érkezett a M3-ason történt munkabalesethez
Forrás: Nagyváradi Balázs/Beküldött fotó

Megkérdeztük a Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányságot. Vámos Boglárka sajtóreferens elmondta, az 58-as kilométernél történt baleset, a kollégái helyszínelnek.

Úgy tudjuk, a baleset munkaterületen történt, egy nőt, aki az ottani munkafolyamatokat ellenőrzi, egy ott dolgozó jármű letolatta. A sérülthöz mentőhelikopter érkezett.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában