Megmentették

6 órája

Sziklán lógva találtak rá az eltűnt 85 éves nőre a Bükkben

Négy járőri egység indult el az idős néni a keresésére a meredek, nehezen megközelíthető területen. Végül a hegyoldalban találták meg, egy sziklán lógott.

Heol.hu

- Egy sziklán lógott az idős nő mikor közös összefogással megmentették a Bükk meredek hegyoldalából - közölte közösségi oldalán a Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei rendőrség.

Október 6-án délután egy 85 éves miskolci nő eltűnt a Bükkszentlászló és Miskolc közötti erdős területen. Az eltűntet eleinte sikerült telefonon elérni, később azonban már nem vette fel a telefont - írják.

Négy járőri egység indult el a keresésére, a Bükkszentlászló és Miskolc közötti meredek, nehezen megközelíthető területére. A diósgyőri és vasgyári járőrök végül a hegyoldalon, sziklában kapaszkodva találták meg a bajba jutott idős nőt. A járőrök azonnal a segítségére siettek, és a katasztrófavédelem munkatársaival biztonságosan lehozták őt a veszélyes helyszínről - fogalmaznak a posztban.

(Főoldali képünk illusztráció, forrás Shutterstock)

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában