Városmarketing

2023.09.17. 12:41

Rangos elismerés kaptak a gyöngyösi rendezvények

Újabb rangos elismerésekkel gazdagodott Gyöngyös: a város marketingtevékenységét a harmadik egymást követő évben díjazta a Magyar Marketing Szövetség.

Heol.hu

A díjat Kárpáti István alpolgármester vette át

Forrás: Albert Péter/Heves Megyei Hírlap

A Magyar Marketing Szövetség, valamint a Miskolci Egyetem Marketing és Turizmus Intézete kilencedik alkalommal hirdette meg a Városmarketing Gyémánt díj pályázatot, amellyel a példaértékű marketingmegoldásokat ismerik el. Gyöngyös évek óta sikeresen szerepel a pályázaton: 2022-ben négy, 2021-ben öt gyémánt díjjal ismerték el a város marketingtevékenységét, és az idei díjátadóról sem tértek haza üres kézzel a város képviselői – számolt be a gyongyos.hu.

Mint írták, Gyöngyös 2023-ban három pályázatot nyújtott be, és mindhárom kivívta a rangos szakmai zsűri elismerését. Rendezvény kategóriában a Mátrai Bornapok mellett a CoolTér Piknik koncertsorozata, marketingkommunikációs megoldások és tartalom kategóriában pedig a Gyöngyösi Médiaközpont turisztikai magazinja, a Mátra Magazin is megkapta a gyémánt díjat.

Az elismeréseket szeptember 14-én, a Várkert Bazárban rendezett Marketing Summit 2023 konferencián adták át. A díjakat Kárpáti István alpolgármester, Szabó Attila, a Gyöngyösi Médiaközpont ügyvezetője és Válik István, a Gyöngyösi Kulturális Nonprofit Kft. rendezvényszervezője vette át.

Hatvan is bezsebelt több díjat, ezekről később számolunk be.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában