Segítsünk egymásra találni!

2024.07.07. 10:35

A srác megszólította a lányt Poroszlón, de aztán elvesztették egymást

Az I Love Tisza-tó az olvasók segítségét kéri, hogy egy lány megtalálja azt a srácot, aki csütörtökön Poroszlón kávézni hívta. Nem cseréltek elérhetőséget, a lány azóta is bánja.

Heol.hu

Az I Love Tisza-tó osztotta meg Facebook-oldalán azt a történetet, ami akár még egy sírig tartó szerelem kezdete is lehet. A srác megszólította a lányt, de elfelejtettek elérhetőséget cserélni. Segítsünk nekik!

Love,At,First,Sight,-,A,Young,Couple,Met,Their
Akár sírig tartó szerelem is lehet belőle
Akár sírig tartó szerelem is lehet belőle (Illusztráció)
Forrás: Shutterstock

„Csütörtökön, 2024.07.04-én Poroszlón voltunk kirándulni és délelőtt egy kis gond miatt be kellett rohannom a központba. A Coop-nál épp szálltam vissza a kocsiba, amikor az út túloldalán összeakadt a tekintetünk. Mosolyogtunk egymásra és amíg megfordultam a következő utcánál az autóval, Te odaértél és illedelmesen megkérdezted, hogy tudok-e egy cukrászdát. Sajnos nem tudtam, de ennek ellenére Te megkérdezted, hogy meginnék-e Veled egy kávét. Ha nem kellett volna rohannom, igent mondtam volna. Annyira sajnáltam, mondtam is, mennyire cuki vagy, de most nagyon várnak rám a többiek. A szikra elvette az eszünket, annyi nem maradt, hogy elérhetőséget cseréljünk és én azóta is bánkódom emiatt. Ha olvasod ezt a posztot, jelentkezz a [email protected] címen, igyuk meg azt a kávét. Láttunk már csodákat a közösség és a megosztások ereje által, hátha sikerül” – írta a Facebook oldalon a portál.

Ha ismered a fiút, aki július 4-én leszólított egy lányt Poroszlón, de nem járt sikerrel, szólj neki!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában