Jövőbe néznek

2024.01.04. 11:05

Sok tervet tűztek ki, nyugodt évre számítanak a sirokiak

Sirokban Tuza Gábor polgármester köszöntötte az új év alkalmából a lakosságot.

Barta Katalin

Tuza Gábor, Sirok polgármestere

Forrás: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

Az idei terveket is felvázolta. Számos dolgot szeretnének megvalósítani, amit tavaly nem sikerült. Ilyen például a Dankó, a Borics és a József Attila utak burkolása, a Borics úti járda építése. Erre az évre tervezik a lakótelepi parkolási anomáliák orvoslását, új parkoló építését, a ravatalozóhoz egy árnyékoló, esővédő filagória építését, a kőkúti klubhoz vezető út felújítását, csapadékvíz elvezetéssel együtt. A Szent László kápolna külső csinosítása is a cél, az előtte vezető járda teljes átépítésével. 

Szeretnének egy új mikrobuszt is vásárolni, a központi konyhát modernizálni, a kamerarendszerüket bővíteni, a volt tűzoltó szertárat rendbehozni. Természetesen mind ezek mellett Sirok és Kőkút folyamatos és biztonságos működtetése, fejlesztése az elsődleges.

A tervek megvalósításában idén is számít a lakosság támogatására, valamint az intézmények, a hivatal és az önkormányzat együttműködésére. A fentiek jegyében megköszönte az eddigi munkát, s bízva az együtt gondolkozásban, és a további támogatás kívánt minden sirokinak eredményes, boldog, nyugodt 2024-es évet. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában