Útfelújítás

2024.03.16. 12:08

Útfelújítás az újabb eredmény a vécsi fejlesztések sorában

Horváth László arról beszélt, hogy a Május 1. út a Magyar Falu Program révén épült újjá. Az útfelújítás a vécsi lakosok régi, jogos igénye volt.

Szabó István

Gellén István (balról) és Horváth László az útfelújítás után találkozott

Forrás: Czímer Tamás / Heves Megyei Hírlap

Újabb eredmény Vécsen: a hazai finanszírozású Magyar Falu Program keretében megújult a Május 1. út, ami a vécsi lakosok régi, jogos igénye volt, adta hírül közösségi oldalán Horváth László országgyűlési képviselő.

– A község a jelenlegi, kihívásokkal teli helyzetben is példamutatóan gazdálkodik: az elmúlt időszakban saját önkormányzati forrásból sikerült korszerűsíteni az idősek klubját, ami szép gesztus a helyi szépkorúak felé. Az óvoda nyílászáró-korszerűsítést a Mátra Energia Térségfejlesztési Alapítvány segítségével valósították meg, a beruházás jelentős energiamegtakarítást tesz lehetővé az intézményben. Hamarosan új burkolatot kap az Alkotmány út, s a közeljövőben indul a piac és a központi konyha korszerűsítése is, melyhez szintén pályázati támogatást vesz igénybe az önkormányzat. Gellén István polgármesterrel számos hosszú távú tervünk van még a csodás kis falu élhetőbbé tételére. Dolgozunk tovább – részletezte Horváth László a Facebook-oldalán.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában