Felújították az utat

2024.04.24. 20:46

Felújított külterületi utat adtak át Gyöngyöshalászon

Gyöngyöshalász lakossága gyarapszik, szükség van új telkekre és utakra. A felújított útszakasz a bővítést jelenti a községnek.

Szabó István

A napokban adták át Gyöngyöshalászon azt az új, mintegy 2,5 kilométer hosszú külterületi útszakaszt, amely a Vidékfejlesztési Programban meghirdetett VP6-os pályázatán nyert támogatás révén újulhatott meg. Minderről Pásztor János polgármester adott tájékoztatást. Közlése szerint a szalagátvágáson részt vett Szabó Zsolt, a térség országgyűlési képviselője, valamint a kivitelező Mátra Tájépítő Kft. részéről Skoumál Gergely Zoltán ügyvezető és Pintér Gábor főépítésvezető is.

Átadják a frissen felújított külterületi utat Gyöngyöshalászon
Átadják a frissen felújított külterületi utat Gyöngyöshalászon
Forrás: Gyöngyöshalász Községi Önkormányzat/Facebook

Az útátadásról Szabó Zsolt videóüzenetben számolt be a közösségi oldalán.

– Egy gyönyörű útszakaszt adtunk át Pásztor Jánossal, ez a VP6-os, az Európai Unió és a magyar kormány által biztosított forrásból épült meg. Nagyon jó minőségben készült el. Gyöngyöshalász megint gazdagodott egy fejlesztéssel, egy közlekedési lehetőséggel, ami biztonságot nyújt a helyben élőknek. Gratulálok polgármester úrnak, amiért egy újabb fantasztikus fejlesztéssel gazdagodhatott a település. Nincs megállás! – fogalmazott Szabó Zsolt.

Pásztor János köszönetet mondott az út elkészültéért.

– Gyöngyöshalász nagy mértékben fejlődik. Ezen a részen új telkek kerültek kialakításra. A község lakossága is nagy mértékben növekszik, tehát szükség van új telkekre és új utakra. Ez a bővítést jelenti Gyöngyöshalásznak – részletezte Pásztor János.



 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában