Választási kampány

2024.05.10. 10:30

Gyöngyös nem veszíthet el még több fiatalt, hangsúlyozta Szókovács Péter

A Fidesz-KDNP és a Városom, szeretlek Egyesület gyöngyösi polgármesterjelöltje a gyöngyösi campus főigazgatójával egyeztetett. Szókovács Péter szerint a helyi fiataloknak vonzó jövőkép kell!

Szabó István

– Gyöngyös nem veszíthet el még több fiatalt! – hangsúlyozta a közösségi oldalán Szókovács Péter, a Fidesz-KDNP és a Városom, szeretlek Egyesület gyöngyösi polgármesterjelöltje.

Vonzóbbá tenné a fiatalok számára Gyöngyöst Szókovács Péter
Vonzóbbá tenné a fiatalok számára Gyöngyöst Szókovács Péter
Forrás: Szókovács Péter/Facebook

– Dr. Bujdosó Zoltánnal, a MATE gyöngyösi campusának főigazgatójával a felsőoktatás helyi lehetőségeiről egyeztettünk és közös célunk az, hogy Gyöngyös és a campus sokkal vonzóbb jövőképet mutasson a fiataloknak: az egyetemnek a jövendőbeli hallgatók miatt, nekünk pedig a Gyöngyöst elhagyó, de életrevaló, tehetséges és értekteremtő fiatalok visszacsábítása miatt. Nem mehetünk el szó nélkül az a tény mellett, hogy az elmúlt években az összes magyar kisváros közül Gyöngyösön csökkent leginkább a lakosságszám. Ez egy olyan súlyos folyamat, amit azonnal meg kell állítani. Mindannyian itt képzeljük el a jövőnket, és a gyermekeink, unokáink jövőjét is! Ehhez viszont rend és vonzó jövőkép kell: június 9-én erről dönt Gyöngyös! Változás kell, és a változáshoz erő kell! Nem csekély tét, nem kevés időt vesztett a város, mi azonban elszántak vagyunk! – fogalmazott Szókovács Péter a Facebook-oldalán.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában