Voks 2024

2024.06.09. 22:32

Mirkóczki Ádám gratulált Vágner Ákosnak

A leköszönő polgármester már gratulált.

Molnár Helga

Még nem százszázalékos a feldolgozottság Egerben, de Vágner Ákos, a Fidesz-KDNP polgármester-jelöltje több mint kétezer szavazattal vezet Mirkóczki Ádám előtt. Utóbbi közösségi oldalán gratulált.

Mirkóczki Ádám gratulált Vágner Ákosnak
Vágner Ákos Eger új polgármestere
Fotó: Huszar Mark / Forrás: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

– Kedves Egriek! Az első szó a köszöneté! Köszönöm mindenkinek, aki élt a szavazati jogával és külön köszönet azoknak, akik szavazatukkal támogattak és mellettem álltak! Az elmúlt évek történéseinek tükrében kijelenthető, hogy ezt a választást számomra egyszerűen nem lehetett megnyerni. A választók akarata egyértelmű, azt tiszteletben kell tartani! 

Gratulálok Vágner Ákosnak a győzelemhez és szívből kívánom, hogy legyen jó és sikeres vezetője a városnak, mert Egernek ez az érdeke! 

A hátralévő hónapokban én a magam részéről semmilyen döntést nem fogok már meghozni, mert úgy érzem nem lenne etikus, hiszen ma Eger döntött és ezen akaratot azzal tisztelem meg, ha semmilyen módon nem befolyásolom sem Eger költségvetését, sem egyéb városüzemeltetési struktúrákat, feladatokat. A támogatóimnak hálásan köszönöm a szavazatokat, a megválasztottaknak pedig  gratulálok a győzelemhez! Kívánok eredményes, sikeres munkát, legyen számukra is Eger az első – írta.

– Amennyiben a választok bizalmat szavaztak ma nekünk, akkor is ezek mentén vezetjük a várost. Az egriekkel az egriekért munkálkodunk, nem pedig a saját érdekeinket szem előtt tartva – hangsúlyozta. Köszönetet mondott továbbá minden egri választópolgárnak, aki élt szavazati jogával és azoknak, akik közülük neki szavaztak bizalmat – nyilatkozta  korábban portálunknak Vágner Ákos Eger új polgármestere.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában