Választás 2024

2024.06.09. 22:11

Vágner: Eger újra narancssárga, de még nem tudjuk mennyire

Már 90 százalékos feldogozottság felett jár az egri polgármester választás. Vágner Ákost kérdeztük, hogyan értékeli az eddigi eredményt.

Szabadi Martina Laura

– Eger újra narancssárga, de hogy mennyire, azt még nem tudjuk – mondta Vágner Ákos a Fidesz-KDNP egri polgármesterjelöltje vasárnap este 9 óra után a Polgárok Házában eredményváró rendezvényükön, ahol személyesen is köszönetet mondott a csapatának, a kampánystábnak és önkénteseiknek. Elmondta, büszke arra, hogy tiszta kampányt valósítottak meg. Kiemelte, a békét és a fejlődést, Eger új jövőjét tűzték zászlajukra.

Vágner: Eger újra narancssárga, de még nem tudjuk mennyire
Vágner: Eger újra narancssárga, de még nem tudjuk mennyire
Forrás: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

– Amennyiben a választok bizalmat szavaztak ma nekünk, akkor is ezek mentén vezetjük a várost. Az egriekkel az egriekért munkálkodunk, nem pedig a saját érdekeinket szem előtt tartva – hangsúlyozta. Köszönetet mondott továbbá minden egri választópolgárnak, aki élt szavazati jogával és azoknak, akik közülük neki szavaztak bizalmat.

Jelenleg 90 százalékos feldolgozottság mellet Vágner Ákosnak 7634 szavazata van. A jelenlegi polgármesternek, Mirkóczki Ádámnak 5833.

A képviselőkre leadott voksok számlálása is zajlik. A felsőváros 9. választókörzetében viszont már 100 százalék a feldolgozottság, Gál Judit Fidesz-KDNP nyerte a választást. Az 1-es és a 10-es választókörzetet leszámítva a többiben is a Fidesz-KDNP képviselői vezetnek. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában