Áramszünet

2024.07.08. 07:30

Több napon át áramszünet lesz Gyöngyös egyes utcáiban

Naponta 8-tól 16 óráig nem lesz áram a város egyes utcáiban. Fontos tudni, hogy a szolgáltató a napi munkák elvégzése esetén 16 óra előtt is visszakapcsolhatja az áramot.

Szabó István

Július 10-12., továbbá július 15-18. között naponta reggel 8 órától körülbelül 16 óráig áramszünet lesz Gyöngyös több utcájában, tájékoztatta az önkormányzatot a szolgáltató. Minderről a városháza adott hírt

An,Electrician,On,Ladder,Is,Installing,Receiving,Antenna,For,Connection
A munkálatok alatt áramszünet lesz
A munkálatok alatt áramszünet lesz (Illusztráció)
Forrás: Shutterstock

Közlésük szerint az áramszünetekkel érintett terület a Csárda úttól északi irányba a Felsőhíd, a Búvó, a Verő, a Víg, az Akaszka, a Galamb, a Malom és a Solymosi-Külhatár utcák által határolt terület lesz. A közlemény biztonsági okokból felhívja a figyelmet, hogy a munkák elvégzése esetén a szolgáltató előbb is visszakapcsolhatja a hálózatra az érintett területet, áll a gyöngyösi városháza közleményében. A hivatal egyben köszöni a az érintett utcák lakosainak megértését és türelmét.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában