Autómentes nap

2 órája

Exatlon pályát is kipróbálhattak az érdeklődők Dobó téren

Eger is csatlakozott a kezdeményezéshez.

Molnár Helga

Zenés, táncos műsorok is szórakoztatták az érdeklődőket az Autómentes napon

Forrás: Gál Gábor/Heves Megyei Hírlap

Idén szeptember 16. és 22. között immár huszonharmadik alkalommal rendezik meg az Európai Mobilitási Hetet, amelynek célja a környezetbarát és fenntartható városi közlekedés népszerűsítése. Ez a kampány Európa legnagyobb közlekedési-környezetvédelmi eseménye, és évről évre egyre nagyobb népszerűségnek örvend Magyarországon is.

Eger is csatlakozott ehhez a kezdeményezéshez, és szeptember 20-án, pénteken az autómentes nap alkalmából különleges programokkal vártak minden érdeklődőt a Dobó téren 14 és 20 óra 30 között.

A programok közt szerepelt exatlon pálya, VR túra és mozgásos játék, moonwalker, de volt BikeSafe regisztráció, kézműves sátor, és elektromos járműbemutató. Fellépett a Fortuna Tánc- és Sportegyesület, a Flexy Team, Street Work Out fegyenc edzés is látható volt, valamint Erika C Dance bemutató, FP Dance Fitness és közösségi torna Fülep Péterrel.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában