Már szerdától figyeljünk!

2024.09.08. 18:45

Forgalomkorlátozásokra kell készülni Gyöngyösön

Több utcát is lezárnak a szeptember 13. és 15. közötti Mátrai Szüreti Napok és Fehérbor Fesztivál rendezvényeinek közelében.

Szabó István

Gyöngyösön szeptember 13. és 15. között rendezik a Mátrai Szüreti Napok és Fehérbor Fesztivált. A háromnapos borünnep központi helyszíne a Fő tér lesz, de a fesztivál benépesíti majd a környező utcákat is. 

Tavalyi Mátrai Szüreti Napok és Fehérbor Fesztivál
Tavalyi Mátrai Szüreti Napok és Fehérbor Fesztivál
Fotó: Czímer Tamás/Heves Megyei Hírlap

A gyöngyösi városháza arról tájékoztatott, hogy a Jókai utcában a közlekedőknek már szeptember 11. (szerda) 16 órától forgalomkorlátozásokra kell számítaniuk egészen szeptember 16. (hétfő) 12 óráig. A rendezvény miatt lezárják a Jókai utca Huszárszobor és Alkotmány úti körforgalom közötti szakaszát, valamint a Kodály Zoltán utcát. A Köztársaság téri piac felől érkezők a Vértanú utcából csak a Fő tér felé tudnak majd közlekedni, a Huszárszobornál a visszakanyarodás megengedett lesz a Rózsa utca irányából a Móricz Zsigmond utca felé. A parkolók a fenti időszakban a lezárt szakaszon nem lesznek használhatók.

Péntektől újabb lezárás következik, sorolta tovább közleményében a városháza. A Dr. Puky Árpád utcát szeptember 13-án 15 óráig kérik elhagyni a pakoló autóknak, az utca egészen szeptember 15-én éjfélig lesz lezárva.

A lezárt utcákba a behajtás a tűzoltók, mentők és szemétszállító járművek számára megengedett marad, az ott lakók és az üzletek számára a szervezők biztosítják a szükséges be- és kiközlekedést pénteken 17, valamint szombaton 15 óráig. Behajtani áruszállítás vagy ki-bepakolás idejére lehet majd, hosszabb ideig várakozni vagy parkolni nem lehet, foglalta össze a gyöngyösi városháza.
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában