Kiváló munkaerő

2024.09.17. 19:23

Kitüntették a Károly Róbert Campus gazdasági jogi referensét

17 dolgozik a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Károly Róbert Campuson Bokrosné dr. Baranyi Tímea. Munkája összetett és folyamatost tanulást igényel.

Heol.hu

Pro Negotio Universitate díjat vehetett át a Károly Róbert Campus munkatársa, Bokrosné dr. Baranyi Tímea

Forrás: Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Károly Róbert Campus/Facebook

Pro Negotio Universitate díjat vehetett át a Károly Róbert Campus munkatársa, Bokrosné dr. Baranyi Tímea. A hallgatók nem sűrűn találkozhatnak vele, ugyanis a kitüntetett gazdasági jogi referensként dolgozik a gyöngyösi campuson. Elismerését és díját az egyetem 2024/2025-ös tanévének központi tanévnyitó ünnepségén vehette át Bokrosné dr. Baranyi Tímea – közölte Facebook-oldalán a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Károly Róbert Campus

A kitüntetett kolléga egy álláshirdetésnek köszönhetően érkezett a Károly Róbert Campusra 17 évvel ezelőtt. 2007 júliusában kezdett el dolgozni gazdasági irodavezetőként az campuson, ami akkor még az Eszterházy Károly Egyetemhez tartozott. Egészen addig ebben a pozícióban tevékenykedett, amíg meg nem alakult a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem. Azóta gazdasági jogi referens van jelen az egyetem életében.

Csapatával a bevételes és kiadásos szerződések pénzügyi részeit intézik, ellenőrzik a számlákat, végzik az utalványozási és pénzügyi ellenjegyzési feladatokat, valamint tárgyalásokat folytatnak a partnerekkel. Mindezek mellett pedig a gyöngyösi campus pénzügyi és számviteli területen dolgozó kis csapatának irányításáért is Bokrosné dr. Baranyi Tímea felel. 

Elmondása szerint a campus közössége szerencsére kiemelkedően jó, ezért kollégáit mindig első helyen említi, ha a munkájáról van szó. Nagyon sokat jelent számára, hogy közvetlen munkatársai lelkiismeretesen és körültekintően végzik a feladatukat, hiszen a Tímea munkája nagyon összetett és folyamatos tanulást igényel. Az új ismeretek elsajátítása, valamint a különféle feladatok miatt a hétköznapjai soha nem unalmasak és egysíkúak.

Munkáján kívül, a hétköznapokban a családja körében igyekszik feltöltődni, bár négy gyermekének délutáni programjainak menedzselése olykor elég fárasztó tud lenni. Amikor pedig lehetőség van rá, útra kelnek, hogy felfedezzék az európai országok nevezetességeit, kultúráját, és mivel a férje szakács, természetesen ilyenkor a helyi ételkülönlegességek megkóstolása sem marad ki a programból.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában