A munka gyümölcse

2024.09.17. 08:07

Rektori dicséretben részesült a Károly Róbert Campus munkatársa

36 éve van jelen a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Károly Róbert Campus életében Boszik Attila.

Hornyák Réka

Rektori dicséretben részesült a Károly Róbert Campus munkatársa, Bozsik Attila. A karbantartó 36 éve dolgozik a gyöngyösi campuson, ám nem mindig ezen a területen tevékenykedett. 25 éven keresztül sofőri feladatokat látott el - adta hírül Facebook oldalán a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Károly Róbert Campus

Rektori dicséretben részesült a Károly Róbert Campus munkatársa, Bozsik Attila
Rektori dicséretben részesült a Károly Róbert Campus munkatársa, Bozsik Attila
Fotó: Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Károly Róbert Campus Facebook

Mint írják, Bozsik Attila a MATE 2024/2025-ös tanévének központi tanévnyitó ünnepségén vehette át elismerését. Elmondása szerint előzetesen e-mailben értesítettek az elismerésről, mely üzenet nagyon meglepte, egyáltalán nem számított rá, hogy ilyen módon elismerik a munkáját, de örömmel töltötte el, mikor családja körében elolvastam a remek hírt. 

Bozsik Attila 36 éve van jelen a gyöngyösi campuson

1988. március 8-án kezdett el dolgozni az Egyetem jogelődjénél, a GATE Társadalomtudományi Kar Vállalatgazdasági Üzemmérnöki Intézet Gyöngyösi Tanüzemében, tehergépjármű vezetőként. Később, a '90-es évek elején került át a központi gépjárművezetők közé, ahol az egyik kollégáját kellett helyettesítenie az egészségügyi állapota miatt. Ezt követően több mint 20 évig volt Prof. Dr. Magda Sándor, az akkori főigazgató, majd rektor mellett gépjárművezető. 2013-ban, a rektor leköszönése után a karbantartók mellé került és azóta is ebben a munkakörben látja el a rá bízott feladatokat.

Változatos, kihívásokkal teli munka

Jelenleg, karbantartóként számos kihívást tartogató feladatot kell megoldania, korábban gépjárművezetőként pedig egy igazán felelősségteljes munkakört látott el. Ő felelt például azért, hogy Prof. Dr. Magda Sándor rektor mindig épségben és időben érkezzen meg mindenhova. A mostani munkája pedig igazán sokrétű, minden nap más problémákat kell megoldania a kollégáival, akikkel jó kapcsolatot ápol. Elmondási szerint ez számára nagyon fontos, mert nem mindegy, hogy az ember milyen körülmények között tölti a munkanapjait. Azt vallja, ha jó a közösség, akkor könnyebben halad a munka is.

Azonban az első helyre mindig a családját helyezi, akikkel szívesen megy kirándulni, kerékpározni vagy utazni, hogy együtt kapcsolódhassanak ki és töltődhessenek fel. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában