Városgondozás

2024.09.05. 09:33

Nyári karbantartások voltak a gyöngyösi óvodákban is

Többek között mezítlábas lépegetőt alakítottak ki, de napvitorlát is kihelyeztek a kisgyermekeknek. Festési és javítási munkákat is végeztek Gyöngyösön.

Szabó István

Napvitorlát helyeztek ki a Jeruzsálem úti bölcsődében

Forrás: Városgondozási Zrt. Gyöngyös / Facebook

A nyár folyamán megtörténtek a karbantartási munkálatok a legtöbb gyöngyösi óvodában és bölcsődében, így azok újdonságokkal várták a gyerekeket, adta hírül a közösségi oldalán a Városgondozási Zrt. Gyöngyös.

– A Jeruzsálem úti bölcsődében egy mezítlábas lépegetőt alakítottunk ki a gyerekek számára, valamint napvitorlát is kihelyeztünk, a régi radiátorok helyére pedig újak kerültek. Emellett több óvodában és bölcsődében is kicseréltük a kilincseket és zárakat, korszerűsítettük az ivókutakat. A Városgondozási Zrt. munkatársai még többek között festettek és javítottak is, a kisebb munkálatok között pedig az ereszcsatornák tisztítása, polcok felszerelése, vagy éppen a teraszon lévő korlát fa léceinek cseréje szerepelt – tájékoztatott a Városgondozási Zrt. Gyöngyös a Facebook-oldalán.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában