Iskolai hagyomány

2024.09.05. 08:40

Táskát szenteltek az egri általános iskolában

A szentelés mellé a gyermekek egy szentképet is kaptak, melynek imája arra ösztönzi őket, hogy mindig lelkesen olvassák Isten üzenetét.

Heol.hu

Holló Gábor atya, az iskola lelkésze megáldotta a tantermekkel, a tanítókkal és a gyerekekkel együtt az iskolatáskáikat és iskolaszereiket is, hogy Isten kegyelmével növekedhessenek tudásban és egymás szeretetében – tette közzé Facebook-oldalán az Eszterházy Károly Katolikus Gyakorlóiskola

Mint írják, minden kisgyermek életében fontos fordulópont az, amikor iskolás lesz. A játékos óvodás évek után már a nehezebb tudományok világába kell bekapcsolódniuk, megtanulni írni, olvasni, számolni. Az eredményes fejlődés érdekében, Holló Gábor atya, az EKKE gyakorlóiskolájának lelkésze a második tanítási napon az elsősöket személyesen is felkereste az osztálytermeikben. Ajándékul mindenki kapott egy szentképet, aminek a hátulján egy imát találnak, ami arra ösztönzi őket, hogy megismerkedve a betűkkel, lelkesen olvassák Isten üzenetét. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában