Már lehet jelentkezni

3 órája

Elkezdődött a 2025-ös keresztféléves felvételi eljárás a gyöngyösi campuson

A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem gyöngyösi Károly Róbert Campusán vidékfejlesztési agrármérnök, valamint vállalkozásfejlesztés mesterképzések indulnak 2025. elején. Jelentkezni november 15-ig lehet.

Szabó István

Már lehet jelentkezni a 2025-ös keresztféléves felvételi eljárásban meghirdetett képzésekre a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem gyöngyösi Károly Róbert Campusán, tájékoztatta portálunkat Nagy Réka, a gyöngyösi intézmény kommunikációs munkatársa. Mint közölte, a jelentkezés határideje november 15. 

– A Károly Róbert Campus keresztféléves felvételi eljárásban meghirdetett két képzése a vidékfejlesztési agrármérnök mesterképzési, illetve a vállalkozásfejlesztés mesterképzési szakok, mindkettő levelező tagozaton, továbbá mindkettő államilag támogatott, illetve önköltséges finanszírozási formában is. Jelentkezni kizárólag elektronikusan, a www.felvi.hu oldalon az E-felveteli menüpontban lehet. A jelentkezés hitelesítése csak elektronikusan, Ügyfélkapun keresztül történhet. Hitelesítés nélkül a jelentkezés érvénytelen. A dokumentumok hiánypótlási határideje 2025. január 9., a ponthatárok, felvételi eredmények várható kihirdetése 2025. január 23-án lesz – részletezte Nagy Réka.

A jelentkezéssel kapcsolatos további részletek a karolyrobertcampus.uni-mate.hu weboldal felvételi információi között olvashatók.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában