Választások

3 órája

Megalakult az új testület Hevesen is

Harmadik ciklusát kezdi a polgármester.

Molnár Helga

Heves város új képviselő-testülete

Forrás: Jakab Tibor/Hevesi Hírportál

Alakuló ülését tartotta Heves város új képviselő-testülete szerdán – tudósított a Hevesi Hírportál. Az újonnan megalakult képviselő-testület tagjai: Sveiczer Sándor polgármester, aki harmadik ciklusát kezdi. Egy társadalmi megbízatású alpolgármestert választott a grémium Kovács István személyében, valamint három tanácsnokot: Makó Nándort oktatásért és idősekért felelős tanácsnoknak, Kovács Gyulát sportért és ifjúságért felelős tanácsnoknak, Deli Miklóst pedig rendészeti tanácsnoknak.

Sveiczer Sándor polgármester az alakuló ülésen ismertette programját.
– Az elmúlt évek, azaz a 2014-24 közötti 10 év legnagyobb sikerének azt tartom, hogy sikerült visszaadni a hevesi emberek hitét, hogy Hevest a fejlődés útjára lehet állítani. Ez a hit ad nekünk további erőt ahhoz, hogy folytatni tudjuk az előző 10 évben elkezdett munkát. Heves városa idén ünnepli a várossá válás 40 éves évfordulóját. Ez alkalmat ad a visszatekintésre, de alkalmat ad arra is, hogy meghirdessem a következő 10 évre szóló Heves2034 programot – mondta.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában