Nemes gesztus

7 órája

Rászorulókat segít tűzifával a nagyrédei házaspár

A nagyközségben élő dr. Scharioth Gábor és felesége kérésére az adományukat az önkormányzat a rászorulók között osztja szét.

Szabó István

A dr. Scharioth-házaspár adománya a rászorulókat segíti

Forrás: Siposné Fodor Judit polgármester/Facebook

– Ezúton is szeretnék köszönetet mondani professzor dr. Scharioth Gábornak és feleségének Ágnesnek az önkormányzatunk számára felajánlott tűzifa adományukért – közölte Siposné Fodor Judit polgármester a közösségi oldalán. – Kérésüknek megfelelően az általuk adományozott tűzifát a rászorultak megsegítésére fogjuk fordítani. Köszönjük a település nevében ezt a nemes gesztust – fogalmazott a községvezető a Facebook-oldalán.

Dr. Scharioth Gábor és felesége neve portálunk olvasói számára az idén immár negyedik alkalommal megrendezett komolyzenei piknikről lehet ismert, amelynek a nagyrédei Scharioth Birtok parkja ad otthont évről évre. A kastélyparkjuk árnyas rózsa-, illetve romkertje, romantikus tavai és sétányai remek alaphangulatot adnak a mátrai borvidék nemes italainak megízleléséhez, gourmet falatok kóstolásához, és a fellépő muzsikusok játékához. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában