Találkozó

2 órája

Újonnan megválasztott polgármestereket köszöntött dr. Pajtók Gábor

A rendezvényen jelen volt Dukai Miklós önkormányzati államtitkár is.

Heol.hu

Bemutatkoztak Heves vármegye 1-es számú választókerületének újonnan hivatalba lépett polgármesterei, akiket a ciklusaikat folytató kollégáik mellett dr. Pajtók Gábor országgyűlési képviselő, választókerületi elnök köszöntött Dormándon, a Latinovits-kastélyban – közölte közösségi oldalán az eseményen részt vevő Csuhány Bence, a Heves Vármegyei Önkormányzat közgyűlési elnöke.

A fórumon Buzás Eszer, a Nemzeti Művelődési Intézet Heves vármegyei igazgatója bemutatta a térségben végzett tevékenységét, s további együttműködésre kérte a jelenlévőket.

A rendezvényen jelen volt Dukai Miklós önkormányzati államtitkár, aki önkormányzatokat érintő aktuális kérdéseket ismertetett. A tanácskozáson Vágner Ákos, polgármestere a júniusi választások óta eltelt időszak tapasztalatait összegezte.
– Dr. Pajtók Gábor országgyűlési képviselő felkérésére a Heves Vármegyei Közgyűlés jelenlegi és közeljövőben várható feladatait vázoltam fel a polgármestereknek. Köszönöm a meghívást. Azért dolgozunk, hogy a vidék tovább erősödjön – tette hozzá.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában