Halloween

3 órája

Vérfagyasztó események történtek a Hatvani Vadasparkban

Rémséges örömöket nyújtott a halloween buli kicsiknek és nagyoknak.

Szabó István

Vérfagyasztóan jó halloween bulira várták a gyerekeket és a felnőtteket szombaton este a Hatvani Vadasparkban. Szigorú rendszabályok biztosították a rémséges örömök megtalálását mindenki számára, ugyanis seprűvel kizárólag az arra kijelölt helyen volt szabad parkolni, szellemet pedig csak palackozott állapotban vihettek be a látogatók a rendezvény helyszínére. Díjat lehetett nyerni tökfaragásban, állatokkal foglalkozó totó kitöltésével, de a rémségversenyben is. Akik nem ájultak el a csapatostul járkáló lidérces alakok láttán, azoknak Dj Soma zenéje biztosította a jó hangulatot. Aki betartotta a szervezők jótanácsát, és zseblámpát is vitt magával, az végül nem veszett el a sötétben, így a buli után hazatalált.

Az eseményen járt gyerekek egy pályázaton is részt vehetnek, ha lerajzolják a vadasparkban látott kedvenc állatukat, és november 2-ig beküldik a rajzot a park Facebook-oldalára. 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában