Személycsere

1 órája

Új vezetője van a Gyöngyösi Médiaközpontnak, így döntött a grémium

Berzsényi Gergelyt a gyöngyösi képviselő-testület a csütörtöki ülésén zárt tárgyaláson választotta meg ügyvezetővé. Az új felügyelő bizottság tagjai Juhász Marianna, Pásztor Csilla és Méhész András lettek.

Szabó István

Berzsényi Gergely lett a Gyöngyösi Médiaközpont Nonprofit Kft. új, megbízott ügyvezetője, adta hírül csütörtök este Szókovács Péter polgármester a közösségi oldalán. A vezetőváltásról a gyöngyösi képviselő-testület a csütörtöki rendkívüli ülésén zárt tárgyaláson döntött az esti órákban. Szókovács Péter azt is közölte, hogy a Gyöngyösi Médiaközpont új, szakmabéli felügyelőbizottsági tagjai Juhász Marianna, Pásztor Csilla és Méhész András.

Portálunkon már beszámoltunk arról, hogy a gyöngyösi polgármester napokkal ezelőtt bejelentette, hogy Nagy Attila alpolgármesterrel egyetértésben kezdeményezi az ülésen az önkormányzati Médiaközpontot vezető Szabó Attila ügyvezető megbízási szerződésének felbontását. 

– Kezdeményezzük az önkormányzati Gyöngyösi Médiaközpont Nonprofit Kft-t vezető Szabó Attila ügyvezető megbízási szerződésének felbontását. Számos gazdasági és etikai érvet lehetne felsorolni a javaslat okaiként, de talán elég, ha az etikátlanul részrehajló és egyoldalú tájékoztatást említjük – fogalmazott Szókovács Péter a múlt hét pénteken tett Facebook-posztban.

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában