Barokk Fesztivál

2024.06.24. 13:00

Egerben járt a Barokk Fesztivál Tündérkirálynője

Több zenekar és művész közös előadását láthatták szombaton a Bartakovics Béla Közösségi Házban. A Barokk Fesztivál szombat esti nyitó koncertje énekkel, tánccal és színészi munkával kiegészített előadás volt.

Hornyák Réka

Tündéri hangulatot varázsoltak H. Purcell A tündérkirálynő című előadással a Barokk Fesztiválon. A rossz időre való tekintettel a koncert helyszínét át kellett tenni a Bartakovics Béla Közösségi Házba, de a változás nem jelentett problémát sem az előadóknak sem a nézőknek. A fellépők kiválóan működtek együtt a színpadon, így a végeredmény egy nézőket elkápráztató előadás lett. 

A tündérkirálynő is felhangzott a Barokk Fesztiválon
A tündérkirálynő is felhangzott a Barokk Fesztiválon
Forrás: Gál Gábor/Heves Megyei Hírlap

A Bükki Művészeti Napok Barokk Fesztiválján, szombat este fél nyolctól együtt játszott a színpadon az Octovoice Énekegyüttes, a Cantus Agriensis Kórus és a Company Canario Táncegyüttes. Közreműködött továbbá Ducza Nóra, Szajkó Anita, Fülep Máté és Jekl László is. Az előadás művészeti vezetője Geiger György, Gergely Péter Pál, Aranyos Ágota és a Savaria Barokk Zenekar volt, a műsort pedig Németh Pál vezényelte. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában