Szép Énekszó

2024.06.07. 09:44

Nyárköszöntő koncertre hív az Agria Vegyeskar

Az 1882-ben megalakult Egri Dalkör örököseként működő Agria Vegyeskar a 2024-es évben immár több mint 140 éve szerves része Eger város zenei életének.

Hornyák Réka

Az Agria Vegyeskar sajtóközleményben adta hírül, hogy idén is megszervezik a nyárköszöntő koncertjüket. Az Agria számára fontos a hagyományok megőrzése, ápolása, valamint újabb és újabb tradíciók teremtése és életre hívása. Ennek szellemében és hagyományteremtő szándékkal, pár évvel ezelőtt rendezték meg először a tavaszváró ünnepet, melyet a tavalyi évben már nyárköszöntő koncertre címezték át. 

2024 júniusában a napfényes szép nyarat egy sokszínű zenés találkozóval szeretnék köszönteni, így koncertjükre több vendégelőadót is meghívtak, akik mind örömmel vesznek részt az zenélésben. Így, június 8-án szombaton, az egri Civil Közösségek Házában az érdeklődők hallhatják Faludi Zsuzsanna énekművészt, Gál Katalin zongoraművészt, a Ponticello Kamarakórust és az Egri Obsitos Fúvószenekart is. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában