Beauty Day

2024.09.07. 13:54

Fodrászok mutatták be a legújabb trendeket Hevesen

Férfi és női fodrászok is oktattak.

Molnár Helga

A Heves Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara szakmai tanácsadással egybekötött fodrász workshopot szervezett Hevesen szombaton. A márciusi népszerű Beauty Day-t követően szeptember 7-én Kovács-R Ádám FADE technikát tanította meg férfi hajon és Veress-Győri Sándor mutatta be a legújabb női hajvágási trendeket. A gyakorlatot hatan tudták végezni az oktatókkal, a többiek nézőként tudták elsajátítani a technikákat.

A rendezvény szakmai szervezője Kalmárné Nagy Ildikó aranykoszorús mesterfodrász volt, aki elmondta, hogy vármegyénkben évek óta nem volt olyan nagyszabású, három szakmát érintő rendezvény, mint márciusban, s ez most a következő nagy találkozás, mely ezúttal a fodrász tevékenységet folytató vállalkozásoknak szólt. Kiemelte, köszönet illeti a kamara támogatását.

A program célja az volt, hogy a „Szövetségben a vállalkozókkal” című projekt keretében a hevesi járásban lévő szépészeti vállalkozások szakmai fejlődését segítse. Az esemény lehetőséget biztosított az új trendek, technikák megismerésére, szakmai tapasztalatcserékre, közösségépítésre.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában