Heol.hu podcast

2024.09.13. 17:29

MoodGarden: Az egri zenekar útja a siker felé

Fontos, hogy olyan témában íródjanak a dalaink, ami minket is érint és amivel a közönségünk is tud kapcsolódni osztotta meg adásunkban Nagy Krisztina a MoodGarden énekesnője.

Heol.hu

Nagy Krisztina a MoodGarden énekese volt a HEOL Podcast vendége.

Forrás: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

A zenekart Rente Ádám szólógitáros és Bukucs József basszusgitáros alapította, majd hozzájuk csatlakozott 2022-ben Nagy Krisztina énekes. Ebben a felállásban született meg a MoodGarden név, majd 2024-ben további két taggal bővült a formáció, dr. Geml József dobossal és Szabó Laura vokalistával.

Krisztina szólóban kezdte zenei karrierjét, először az Eszterházy Csillaga tehetségkutatón láthatta őt az egri közönség, majd a Jóbarátok tematikájú kávézó állandó fellépője lett. A zenekar rengeteg munkája meghozta a gyümölcsét, hiszen Krisztina 2022-es csatlakozása óta a MoodGarden számos sikert ért el.

A zenekar énekesnője mesél többek között a kezdetekről, a zenei alkotói folyamatról, és arról, hogyan találnak utat a közönség szívéhez. Beszélgetünk még az első kislemezük megjelenéséről, az új EP-ről, de a hallgatók megismerhetik a Vezess Haza című dalukat is.

Podcast-csatornánkat az Apple-termékeiden bárhova magaddal viheted. Kövess minket ott, vagy a Spotify-on.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában