Tudatosság

2024.09.17. 20:45

Az ivádiak megtudhatják, hogyan gazdálkodjanak okosan

Ivádra profi banki tanácsadó érkezik szeptember 22-én. Ingyen ad tanácsot mindenkinek, aki okosabban szeretne gazdálkodni.

Barta Katalin

Az ivádi önkormányzat és az Ivádi Kulturális és Innovációs Egyesület szervezésében szeptember 22-én ellátogat a faluba Szalay Szabolcs vezető banki tanácsadó, aki egy ingyenes, hasznos pénzügyi előadást tart a közösség számára. Az előadást követően az érdeklődők lehetőséget kapnak személyes tanácsadásra, amely szintén térítésmentesen vehető igénybe.

Az előadás során sok mindenről szerezhetnek hasznos információkat. Szó lesz az idei gazdasági aktualitásokról, az inflációról, a hitelkamatok alakulásáról. Számos tippet kaphatnak a kiadáscsökkentésről és bevételnövelésről, a jelenleg elérhető adókedvezményekről és állami támogatásokról. Kitérnek a lakhatási kérdésekre is: venni, vagy nem venni lakást? S ha igen, milyen konstrukcióban érdemes. 

Beszélnek a gyermekkel kapcsolatos pénzügyekről (Babaváró, Babakötvény, CSOK, stb.), de arról is többet tudhatnak meg, miként érdemes vésztartalékot képezni, melyek a legjobb rövid-közép-hosszú távú megtakarítási lehetőségek.

Összehasonlíthatják, melyek a legjobb befektetési lehetőségek mostanság, s a buktatókra is felhívják a figyelmet. Szó lesz a privát nyugdíj- egészségügyi befektetések értelméről, az az állami ellátástól való függetlenedés lehetőségeiről.

A helyszín a művelődési ház lesz, az időpontról még egyeztetnek.

(Főoldali képünk illusztráció, forrás Shutterstock)
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában