Örökbe fogadható kilométerek

2024.09.17. 21:45

A Berze tanárai maratont futnak a Bátor Tábor segítésére

A gyöngyösi pedagógusok negyedszer indulnak a Spar Budapest Maraton Fesztiválon. A Berze tanárai a Bátor Tábor súlyosan beteg gyerekeinek szeretnének 300 ezer forintot összegyűjteni.

Szabó István

A gyöngyösi Berze tanárai a 2023-as Spar maratonon

Forrás: Berze Nagy János/Facebook

Idén negyedszer indul el a Spar Budapest Maraton Fesztiválon a Gyöngyösi Berze Nagy János Gimnázium pedagógusainak váltócsapata, közölte a tanintézmény a közösségi oldalán. 

– A Berze tanárai nem szuperhősök. De nem is hétköznapi emberek. Van ugyanis szupererejük. Olyanok ők, akik célokat tűznek ki maguk elé, akik hírvivői egy nemes ügynek, akik képesek saját határaikon túllépni, akik a bennük tomboló energiákat cselekvéssé formálják, és akik ezt a lelkesedést mások javára fordítják. 
Idén negyedszer indulnak el a Spar maratonon. Ezúttal azonban csatlakoztak az Élménykülönítményhez, a Bátor Tábor adománygyűjtő csapatához. Bátorságot szeretnének adni súlyosan beteg gyerekeknek. Céljuk, hogy összegyűjtsenek 300 ezer forintot. Aki támogatná küldetésüket, és örökbe fogadna egy-egy kilométert felajánlásukból, erre a linkre kattintva tudja kifejezni támogatását:

Ők pedig mindent megtesznek azért, hogy gond nélkül teljesíteni tudják a távot. Miközben példát adnak nekünk kitartásból, önzetlenségből, motivációból, összefogásból. Mert ők a mi hőseink – részletezte a gyöngyösi gimnázium a Facebook-oldalán.

A Spar Budapest Maraton Fesztivált, az ország egyik legnépszerűbb szabadidősport eseményét idén október 12-13-án rendezik meg. Budapest első számú őszi futóünnepére a klasszikus maratonisták mellett a rövidebb távok futóit is örömmel várják a szervezők, sőt azokat az egyéni indulókat, baráti társaságokat és családokat is, akik talán életükben először kóstolnak bele egy ilyen esemény hangulatába.




 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában