Filmfesztivál

3 órája

EKKE-s hallgatók versengenek a legnagyobb elismerésért

Az Eszterházy Károly Katolikus Egyetemen végzett hallgatói által készített film is megméretteti magát a Malter Filmfesztiválon.

Heol.hu

EKKE-s hallgatók versengenek a legnagyobb elismerésért

Forrás: Mozgóképművészeti és Kommunikációs Intézet Eger / Facebook

Idén október 18-19-én a debreceni Apolló moziban kerül megrendezésre a Malter Filmfesztivál kétnapos díjátadója, ahol az ország legizgalmasabb rövidfilmjei és alkotói versengenek a fesztivál legnagyobb elismeréseiért. A programban szerepel egykori mozgóképes hallgatónk, Szilágyi Bettina Így lesz szép című kisjátékfilmje is. A film operatőre Szabó Richárd, szintén egykori mozgóképes hallgatónk. A filmet október 18-án vetítik a 18:00-tól 19:30-ig tartó Versenyfilmek - I. blokk 6. filmjeként - adta hírül a Mozgóképművészeti és Kommunikációs Intézet Eger Facebook-oldalán.

A film meghívást kapott a Malter Filmfesztivál egyik alprogramjára, a VII. Magdafesztre is, melynek középpontjában női sorsokat bemutató rövidfilmek kaptak helyet. A vetítést október 4-én tartják, szintén Debrecenben az Apolló moziban.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában