Témahét

3 órája

A felelős állattartással ismerkedtek a siroki diákok

Az Állatvédelmi témahéthez kapcsolódva a felelős állattartásra hívták fel a diákok figyelmét a siroki Országh Kristóf Általános Iskolában.

Barta Katalin

Állatvédelmi témahetet tartottak a siroki iskolában

Forrás: Beküldött fotó

Az Állatvédelmi témahéthez kapcsolódva a felelős állattartásra hívták fel a diákok figyelmét a siroki Országh Kristóf Általános Iskolában. A kutyás bemutatókkal egybekötött előadássorozat nagy sikert aratott a gyerekek körében.

A témában szakmai segítséget nyújtott a Tappancs Segítőkutyások Egyesülete kutyás érzékenyítő programja, a Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Alosztálya, az állatvédelemről és felelős állattartásról szóló előadása, a Gyöngyösi Rendőrkapitányság járőrkutya-bemutatója, valamint az Országos Magyar Vadászkamara Heves Vármegyei Területi Szervezete „Ismerd meg a vadászokat!” programja. A vadász elengedhetetlen társa és támogatója a vadászkutya, így a program keretein belül több vadásztárs, betanított és megbízható kutya érkezett az iskolába a gyerekek nagy örömére - tudatta portálunkkal Liktor Tüne, az intézmény vezetője.

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában