Szórakozás

3 órája

Eötvös-napot tart a hevesi iskola

Október 18-ára szervezik meg a napot.

Molnár Helga

A hevesi Eötvös József Református Oktatási Központ (EJROK) október 18-án rendezi meg a hagyományos Eötvös-napi programját. Az ünnepi megnyitó után az intézmény tájékoztatása szerint több előadást is meghallgathatnak az érdeklődők. Frisch László teljesítmény-túrázó, Molnár Roland őrsparancsnok, Páriné Berecz Etelka idegenvezető, pedagógus, dr. Pető Attila belgyógyász, endokrinológus szakorvos. Somfai Kara Dávid keletkutató, az MTA tagja, Szabó Béla, a Grand Hotel Esztergom üzemeltetési igazgatója, dr. Szabó Szilárd, a Debreceni Egyetem Földtudományi Intézet igazgatója illetve Várhegyi Zoltán magánvállalkozó is remek eladással készül.

Eötvös-napot tart a hevesi iskola
Eötvös-napot tart a hevesi iskola
Forrás:  Beküldött fotó

A megjelentek ezeken kívül megismerkedhetnek a virágkötészettel, üvegcsiszolással, megtekinthetik a nagyfügedi Új Nap Egyesület kutyás bemutatóját, divatbemutatót láthatnak, kézműves vásáron és sportprogramokon is részt vehetnek.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában