Labdarúgás

5 órája

Bravúr lenne a Heréd LC győzelme Lőrinciben

Szinte minden a házigazda Lőrinci VSC mellett szól a Heréd LC szomszédvári rangadó előtt, ám – presztízsmérkőzésről lévén szó – ez mégsem jelenti azt, hogy a vendégek ne tudnák borítani a papírformát a Heves vármegyei I. osztály 11. fordulójában.

A várható kezdőcsapatok

Forrás: Heves Megyei Hírlap grafika

Szombat 16.00:

LŐRINCI VSC (2.)–HERÉD LC (6.)
Selyp, Lőrinci Sporttelep. V.: Kőhegyi Bence (Soós, Bíró – Pest vármegyei játékvezetők).
Négy győzelem 17–0-s gólkülönbséggel itt, négy pont 5–11-es gólkülönbséggel ott. Így néz ki az utóbbi négy bajnoki mérkőzés mérlege a hazai, illetve a vendégoldalon. Beszédes adat, de a futball egyik sajátossága, hogy mindez automatikusan nem jelenti azt, hogy az LVSC-nek előre oda lehet adni a három pontot. Sőt, most kell csak igazán figyelni, mert a szomszédok elleni esetleges pontvesztés – nem a számszerűségénél fogva – rendre nagyobb súllyal esik a latba.

Szombat 14.30:

GYÖNGYÖSI AK (5.)–MAKLÁRI SE (7.)
Gyöngyös, Kömlei Károly Sporttelep. V.: Molnár Dániel (Csathó, Németh M.).
A GYAK ráállt a győzelmi hullámhosszra, nagyon elkapták a fiatalok a fonalat, amit tovább lehet görgetni. Maklári részről nehéz kiszámítani, melyik arcát mutatja a gárda, amely az egyik héten képes 6–0-ra kikapni, hogy aztán soron következő szombaton 6–0-ra győzzön.

BESENYŐTELEK SC (10.)–JÁZMIN ÚT-VÁMOSGYÖRKI (11.)
Besenyőtelek, Dr. Vass Géza Sporttelep. V.: Mencsik László (Bordács, Oancz).
Az alsóházi rangadó előtt egy pont a házigazda besenyőiek előnye a sereghajtóval szemben. A meccs kapcsán az bizonyos, hogy a döntetlennel egyik gárda sem lenne maradéktalanul elégedett.

HEVESTHERM-HEVESI LSC (3.)–MARSHALL-ASE (1.)
Heves. V.: dr. Lendvai Gábor (Forgó, Gyetvai B.).
Mivel a hevesiek hátránya csupán két pont az éllovas ASE mögött, így hazai siker esetén előz a HLSC. Két, jó formában lévő csapat találkozik egymással, így apróságok dönthetnek a pontok sorsáról.

EGERSZALÓK SE (4.)–ENERGIA SC GYÖNGYÖS (9.)
Egerszalók. V.: Harnos Csaba (Pápista, Rézműves).
A szalókiak azzal együtt is a mérkőzés egyértelmű ­esélyesének számítanak, hogy meghatározó emberként Montvai Tibor játékos-edzőre és Érsek Martinra sem számítanak. Az iksz már bravúrnak számítana a gyöngyösiektől.

Szabadnapos: Gyöngyöshalász SE (8.)

A bajnokság állása
Forrás:  adatbank.mlsz.hu

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában