Klubélet

2023.12.24. 10:44

Heves vármegyei sportkarácsony: mert adni jó

Egerben, Gyöngyösön, Recsken, Egerszóláton és Hevesen is bővelkedett örömteli pillanatokban a karácsony és az ünnepet megelőző időszak. Összeállításunkban a sportélet boldogságról árulkodó arcaiból válogattunk.

Bódi Csaba

A recski Rózsa Tivadar óvodásokat lepett meg

Forrás: Recsk Környéki Junior Torna Club

Az Eger Labdarúgó Sport Kft. képviseletében játékosként  Hegedűs Dávid, Szívósné Bozsó Renáta, Horváth Ádám, Dancs Dominik, Csengeri Lili és Czinege Laura adta át a klub által gyűjtött adományokat a Mlinkó István Általános Iskolának, továbbá a Gyermekjóléti és Bölcsődei Igazgatóság Család- és Gyermekjóléti Központjának. Mindkét intézménnyel egész évben szoros kapcsolatot ápolnak a piros-kékek.

A kicsiktől a nagyokig: az Eger SE ajándékozói
Forrás: Eger SE

Recski otthonában kereste fel az agydaganattal küzdő, hatéves Szabó Marcit Farkas Ádám FIFA-játékvezető, hogy a Focival a gyógyulásért jótékonysági teremlabdarúgó-torna főszervezőjeként Szoboszlai Dominik Montenegró ellen viselt mezével lepje meg a kis harcost.  

Szabó Marci a magyar válogatott  csapatkapitányának a mezét kapta Farkas Ádámtól
Forrás: Focival a gyógyulásért/facebook 

A hevesi atléták egymást ajándékozták meg. „Hogy ki, kit köszönt, előzetes sorsolás útján dőlt el. A sors fintorának számított, hogy a két ötletgazda, Tóth Lilla és Kovács László egymást lepte meg, ráadásul ők adták át utolsóként az ajándékokat” – szerepel a Hevesi Atlétika közösségi oldalon. 

Ahogy a HSE versenyzői, úgy a Szabó Gábor irányította Gyöngyösi AK atlétái is edzettek közvetlenül az ünnepet megelőzően, majd összeálltak egy „spontán” csoportképre. 

A Gyöngyösi AK atlétáinak nem maradhatott ki az edzés
Forrás: Gyöngyösi AK

Az Egerszóláti SK futballistái és szurkolói Jótékonysági adventi futáson sportoltak és gyűjtöttek tartós élelmiszert, amelyeket csomagba szedve, célzottan juttatták el a rászoruló helyi lakosoknak. 

Egerszóláton az egyenviseletre is adtak
Forrás: Egerszóláti SK

A QHB-Eger NB I.-es férfi kézilabda klub égisze alá tartozó Eger SZSE-Hunyadi U11-es csapatának évzáróján a szülőket is megmozgatták. Tóth Károly edző játékos sorversenyre hívta a családokat.

A kézilabdás program kiválóan sikerült a Hunyadiban 
Forrás: QHB-Eger

Eközben a Hevesi SE shotokan karate szakosztályának tagjai a „decemberi mozgolódás” végeztével  születésnaposaikat köszöntötték. Lévai Béla edző azért annyit hozzáfűzött a tréninghez, hogy „heian oi kumi-t tessék gyakorolni”! 

Süteményezés zárta a hevesi mozgolódást 
Forrás: Hevesi Karate Klub

A Recsk Környéki Junior Torna Club fiataljai edzőjük vezetévesel Parád, Recsk, Mátraballa, Sirok és Verpelét óvodásait látogatták meg.

– A gyerekek a labdáknak örültek a legjobban, sokan ígéretet tettek, hogy jövőre már ők is fociznak. Nagyon jó volt látni a mosolygós arcokat, kicsit úgy éreztem magam, mint a focipályán – közölte Rózsa Tivadar klubelnök. 

A recskiek labdáinak nagyon örültek az ovisok 
Forrás: Recsk Környéki Junior Torna Club

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában