Labdarúgás

2024.07.15. 15:35

A kapus szerint Heréden focizni öröm és van értelme az amatőr futballnak

Egy év múltán távozott a Heves vármegyei I. osztályban 4. helyen végzett Heréd LC csapatától Darabont Dániel. A 27 éves hálóőr újra Auszriába igazolt, de már nem az UFC Eferding gárdájához.

Bódi Csaba

Darabont Dániel ismét Ausztriában folytatja

Forrás: Lénárt Márton/Heves Megyei Hírlap

– Köszönöm a sok közös élményt, a megnyert és az elveszített meccseket – írta  közösségi oldalán a FC Wilfersdorf együtteséhez távozott játékos. 

– Köszönöm, hogy kaptam egy második esélyt és ezzel egy második családot Heréden. Sajnos útjaink elválnak újra, de mindenkinek köszönöm, aki tapsolt, szidott vagy csak látott a lelátón és nevetett egy jót azon a bohócon a kapuban, aki annak szentelte ezt az évet, hogy megmutassa és meg is élje, hogy Heréden focizni öröm. Hogy Heréden van értelme az amatőr focinak. Hogy Heréden egy igazi közösség van és egy igazi nagybetűs CSAPAT. Sziasztok, és még inkább viszont látásra, ahogy azt az elnök úr fogalmazná meg – utalt Bóna Andrásra Darabont Dániel.

A Heréd LC nyári felkészülési programjában öt mérkőzés szerepel.

A menetrend 

Július 19., péntek, 19.00: Heréd LC-Karancslapujtő
Július 24., szerda, 18.30: Heréd LC–Vizslási SE
Július 27., szombat, 11.00: Heréd LC–Jászberényi FC
Július 31., szerda, 18.30: Jászfényszaru VSE–Heréd LC
Augusztus 3., szombat, 11.00: Heréd LC–az ellenfél egyeztetés alatt

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában