Gyász

2024.07.04. 09:30

Elhunyt a Heves vármegyei lovassport meghatározó alakja

Életének 78. évében elhunyt a Heves Megyei Lovas Szövetség egykori elnöke, a gyöngyösi Zsákai Lovasudvar alapítója, Zsákai József.

Heol.hu

Zsákai József (fehér ingben, 1946–2024)

Forrás: Czímer Tamás /Heves Megyei Hírlap

Heves vármegye lovassportjának meghatározó személyétől búcsúzik a lovastársadalom – írta megemlékezésében a Heves Megyei Lovas Szövetség hajdani elnöke, Bencsik József.

Zsákai Józseffel értéket teremtő, céltudatos, őszinte barát távozott, gazdag életúttal. A ló szeretete évtizedeken át meghatározta nagyon aktív életét, közte azzal, hogy megvalósította egyik legnagyobb álmát: 2007-ben lovascentrumot épített Gyöngyös külterületén és megalapította a Zsákai Lovasudvart. A Heves Megyei Lovas Szövetség elnökeként 2014 és 2018 között irányította a megyei lovas életet.  

Az „örökké nyüzsgő” tettvágy most megpihen.  

Nyugodj békében, Zsákai József! Az álmokat, a sok-sok elképzelést céltudatosan megvalósító példaképként maradj emlékünkben az utókor számára – zárta szavait Bencsik József, a Heves vármegyei lovastársadalom képviseletében őszinte részvétét kifejezve a gyászoló családnak.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában