Labdarúgás

2024.07.28. 20:40

FC Hatvan: nem született gól az idénynyitón

A góllal mindkét csapat adós maradt, így döntetlennel zárult az SBTC hatvani vendégjátéka az NB III. Északkeleti csoportjának 1. fordulójában.

Heol.hu

Mundi Zoltánék (középen) nem tudták áttörni a nógrádi védelmet

Forrás: Czímer Tamás/Heves Megyei Hírlap

FC HATVAN–SALGÓTARJÁNI BTC 0–0

Hatvan, Népkerti Sporttelep, 150 néző. V.: Práth dávid (Bense M., Balogh B.)
HATVAN: Menczeles – Vince A., Nagy Zs., Szabó Sz., Karácsony – Mundi Z., Kitl K. (Benkó D., 60.), Czibolya G. (Zsuppán D., 74.) – Szijártó, Dinka (Polgár P., 89.), Burzi (Bartos, 60.). Edző: Zoran Szpisljak
SBTC: Szalay A. – Filkor B. (Bakos B., 76.), Horváth M., Nagy M., Filkor M., Csutora (Klajban, 68.), Kálmán R. (Héjjas, 46.), Farkas K., Csifó I. (Mátyás T., 93.), Boros A. (Kecskés, 93.), Csuka K. Edző: Sebestyén Szilárd
JÓK: Menczeles, Dinka, Burzi, ill. az egész vendégcsapat
ZORAN SZPISLJAK: – Mindkét csapat óvatosan kezdett, az első félidőben talán nekünk volt kicsit több helyzetünk. A fordulás után már felszabadultabban, bátrabban futballoztunk, többször kerültünk az ellenfél kapuja elé, de a góllal adósak maradtunk. A folytatásban támadásban bátrabb játékra lesz szükség.
SEBESTYÉN SZILÁRD: – Szervezetten fegyelmezetten játszottunk. Megérdemeltük az egy pontot, és a helyzetek alapján talán több is volt benne. Gratulálok a játékosoknak. Folytatjuk tovább a felkészülést!
KÖVETKEZIK: DVSC II.–FC Hatvan, augusztus 7., szerda, 17.30.

További eredmények

Nyíregyháza II.–Mátészalka 1–1 (1–0)
DEAC–Sényő 1–0 (0–0)
Cigánd–Kisvárda II. 1–1 (0–1)
Füzesabony–Eger 0–2 (0–1)
Tiszaújváros–Tiszafüred 0–2 (0–2)
Putnok–DVTK II. F4R 0–2 (0–0)
Karcag–DVSC II. szeptember 4.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában