Kézilabda

2024.07.15. 19:08

QHB-Eger: korábbi NB I.-es játékos az új technikai vezető

A folytatásban a Mezőkövesdi KC együttesénél dolgozó Ács István helyét Szepesi István veszi át a QHB-Eger NB I.-es férfi csapatánál. A 34 éves korábbi balszélső 2017 és 2019 között játékosként segítette az egri gárdát, most technikai vezetőként tér vissza.

Sike Károly

Szepesi István 2017 és 2019 között játékosként segítette az egri gárdát

Forrás: Lénárt Márton/Heves Megyei Hírlap

A siroki lakóhellyel rendelkező Szepesi István 2019 nyarán Ceglédre távozott, majd a DVTK érintésével került vissza az egriekhez. Az SBS Eger Eszterházy majd a DVTK-Eger színeiben 74 tétmérkőzésen 159 gólt szerzett.

– Játékospályafutásom lezárást követően is szeretnék a sportágban maradni, amihez az egriek ajánlatát jó lehetőségként élem meg. A technikai vezetői feladat mellett utánpótlás edzőként is szerepet válallok az egyesületnél. Eléggé szerteágazó a feladatkör, igyekszem mielőbb beletanulni – fogalmazott Szepesi István.

A QHB-Eger csapatát működtető gazdasági társaság vezetője, Szabó Péter úgy fogalmazott: olyan emberre szerette volna bízni a technikai vezetői pozíciót, akinek van kötödése a klubhoz és kellő ismeretséggel rendelkezik a sportágban.
– Bízom benne, hogy az idő igazolja majd, hogy Szepesi István jó választásnak számított. Emellett nagyon hálás vagyok Ács Istvánnak az elmúlt években végzett munkájáért, és sok sikert kívánok neki új állomáshelyén – mondta a sportvezető.

A QHB-Eger együttese július 22-én kezdi a közös felkészülést a 2024/2025-ös szezonra.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában