Labdarúgás

2024.08.01. 10:27

Egerszalók SE: öt fiatalt igazoltak az Eger SE-től

A tartalékosan kiálló egerszalókiakkal szemben a szünet után triplázta meg góljai számát az Eger SE csapata. Ugyancsak edzőmeccsen a Heréd LC négy, míg az Energia SC egy találattal kapott ki.

Bódi Csaba

Rab Kristóf Zoltán (balról) is az ESE-tők érkezett a szalókiakhoz

Forrás: Lénárt Márton/Heves Megyei Hírlap

A játékos-edzőként Montvai Tibor vezette egerszalókiak nyáron leigazolt játékosainak sorát Molnár Richárd (Bélkő SE-Bélapát), Mikó Balázs, Rab Kristóf, Babcsány Péter, Németh Gábor Ádám és Sráj Ádám (mind Eger SE) gyarapította. Az NB III.-as Eger SE elleni hétközi edzőmeccsen azonban tartalékosan álltak ki a hazaiak, ugyanis nélkülözniük kellett Kvetkó Balázs, Gallik Gábor, Érsek Martin és Németh Gábor játékát, míg Bényei Róbert (Füzesabonyi SC-Erőss út), Füzik Bence (Vecsési FC) és Ficzere Péter (abbahagyta) már nem a keret tagja.

Hétközben rendezett felkészülési mérkőzéseken

EGERSZALÓK SE–EGER SE 1–6 (0–4)
EGERSZALÓK: Farkas D. – Busai, Póczos, Gyóni, Sugár, Halász M., Molnár R., Fükő D., Szabó T., Montvai, Nagy P. Csereként: Babcsány (kapus), Rab, Mikó, Sráj. 
EGER: Bukrán – Debreczeni, Valkay, Kis-Orosz, Lencsés, Zvara, Kozma, Major, Gíber, Tóth L. M., Sós. Csereként: Hármori (kapus), Barócsi, Barta Cs., Hegyi, Kelemen, Koczka, Neufeld, Berecz, Farkas G., Balázs. 
GÓL: Fükő D., ill. Berecz 2, Lencsés, Major, Tóth L. M., Sós. 

JÁSZFÉNYSZARU VSE–HERÉD LC 4–0
GÓL: Baranyi L. 2, Bartalis B., Muhari Z.

ENERGIA SC GYÖNGYÖS–JÁSZBERÉNYI FC 0–1 (0–1)
GÓL: Sali R.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában