Labdarúgás

2024.08.11. 20:27

FC Hatvan: dicséret a védelemnek, kritika a támadóknak

Hazai pályán továbbra is gólképtelen az FC Hatvan. Az NB III. Északkeleti csoportjának 3. fordulójában a Kisvárdával játszott gólnélküli döntetlent a Zagyva-parti gárda.

Heol.hu

A hatvaniak védekezésével nem volt gond

Forrás: Czímer Tamás/Heves Megyei Hírlap

FC HATVAN–KISVÁRDA MASTER GOOD II. 0–0

Hatvan, Népkerti Sporttelep. V.: Erdélyi Balázs (Holpár G., Cseresznyák Cs.).
HATVAN: Menczeles I. – Nagy Zs., Tóth O., Czibolya G. (Burzi A., 77.), Mundi Z., Kitl K., Karácsony D. (Bartos N., 66.), Nathaniel, Dinka K. (Silimon L., 59.), Polgár P., Szijártó B. (Retter Sz., 59.). Edző: Zoran Szpisljak
KISVÁRDA: Ponomarenko B. – Bliznjuk I., Kozacsuk A., Rubus T., Szirota K. – Babics M. (Benko R., 83.),  Racskó M. – Simon M. (Pongó-Dankai D., 38.), Scsadej L., Ésik Á. – Ötvös G. (Kancsij A., 46.). Edző: Törtei Tamás
A HATVANI JÓK: Menczeles I., Tóth O., Mundi Z., Kitl K., Nathaniel, Silimon L.

ZORAN SZPISLJAK: – Egyenlő erők küzdelmében mindkét csapat lezárta a kapu előtti utakat, és emiatt nagyon kevés lehetőség adódott. Talán mi jobban uraltuk a meccset, a pályát és a labdát. Ha egy kicsit pontosabbak vagyunk a végjátékban, akkor lehetett volna még nagyobb helyzetet kialakítani, de sajnos ezen a meccsen ez nem sikerült. Ettől függetlenül dicséret illeti a csapatot, mert sok energiát, akaratot tettek bele, és biztos vagyok benne, hogy ha ebben a felfogásban játsszuk végig a bajnokságot, akkor a csapat simán el fogja érni a kitűzött célokat. Köszönöm a szurkolóknak, nagyon sokat segítettek a mai meccsen.
TÖRTEI TAMÁS: – Kettős érzéseim vannak. Egyrészt örülök, hogy három mérkőzés után egy kapott góllal állunk, viszont a támadójáték miatt nagyon csalódott vagyok. Ebben sokat kell fejlődni, mert mérkőzéseket akarunk nyerni, azt pedig csak akkor lehet ha gólokat rúgunk. Egyébként gratulálok a csapatnak!
KÖVETKEZIK: Eger SE– FC Hatvan, Eger, Szentmarjay Tibor Városi Stadion, 17.30.

A 3. forduló eredményei

Karcag–Eger SE 6–2 (3–1)
DEAC–Nyíregyháza II. 1–0 (1–0)
FC Hatvan–Kisvárda II. 0–0
Cigánd–Tiszafüred 1–2 (0–1)
Füzesabony–DVTK II. 0–2 (0–1)
Tiszaújváros–Sényő 1–2 (1–0)
Putnok–Mátészalka 0–0
Salgótarjáni BTC–DVSC II. 1–0 (1–0)

Az Északkeleti csoport állása
Forrás:  adatbank.mlsz.hu

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában