Labdarúgás

2024.08.28. 22:00

Füzesabonyi SC: ez már sorban az ötödik bajnoki vereség volt

A 85. percben kapott góllal szenvedett vereséget a hazai pályán játszó füzesabonyi gárda az NB III. Északkeleti csoportjának 5. fordulójában.

Heol.hu

A füzesabonyiak értetlenül állnak az újabb kudarc előtt

Forrás: Lénárt Márton/Heves Megyei Hírlap

FÜZESABONY SC ERŐSS ÚT–MÁTÉSZALKAI MTK 0–1 (0–0)

Füzesabony. V.: Németh Gergely (Kovács L., Elek B.).
FÜZESABONY: Slakta B. – Tarnóczi R., Vajda Á. (Berki P., 46.), Oláh B. (Kaló I., 66.), Szanku K. (Olasz D., 85.), Nagy G., Nagy M. (Barta D., 85.), Németh A., Szabó R. (Oláh N., 66.), Bocsi P., Orosz M. Vezetőedző: Bódis Barna.
MÁTÉSZALKA: Szilágyi P. – Torkos M., Sárosi N., Molnár M., Fenyőfalvi Cs. (Sztaroszta D., 82.), Tangel L. (Kristófi S., 53.), Hudák M., Fenyőfalvi D., Bodó L., Gyurján B. (Gergely M., 15.), Rózsa S. Vezetőedző: Sándor Tamás.

GÓL: Kristófi S. (85.).
JÓK: Orosz M., Nagy G., Bocsi P.
BÓDIS BARNA: – Végig kiélezett mérkőzésen 0–0-nál kapufáig jutottunk, de az ellenfél az utolsó percekben védelmi megingásunkat kihasználva betalált és eldöntötte a három pont sorsát.

SÁNDOR TAMÁS: – Végre megtört a jég, benne volt már a csapatban ez a győzelem. Gratulálok a srácoknak. Sajnos ez a siker áldozattal járt, mert Gyurján Bence megsérült, valószínű, hogy rá hosszabb ideig ne számíthatunk. Egyre jobban fogyunk, de aki talpon van, az küzdeni, harcolni fog a jövőben is. 
KÖVETKEZIK: Nyíregyháza Sp. II.–Füzesabony, szeptember 1., vasárnap, 11.00.

Az Északkeleti csoport állása
Forrás:  adatbank.mlsz.hu

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában