Labdarúgás

2024.08.03. 19:56

Magyar Kupa: a Füzesabonynak a cserék adtak lendületet Gyöngyösön

A duplázó Szanku Kristóf a kispadról beállva járult hozzá a füzesabonyiak győzelméhez Gyöngyösön, a 2024/25. évi Mol Magyar Kupa 1. fordulójában.

Heol.hu

A füzesabonyiak az utolsó negyedórában szerzett gólokkal győztek

Forrás: Czímer Tamás/Heves Megyei Hírlap

GYÖNGYÖSI AK–FÜZESABONYI SC ERŐSS ÚT 0–2 (0–0)

Gyöngyös, Kömlei Károly Sporttelep, 200 néző. V.: Dévényi Balázs (Vargha T., Bíró Zs.).
GYAK: Tuza B. – Forgó K., Horváth V. (Kozma G., 83.), Tóth L. (Tóth-Zsombor R., 74.), Nádudvari M. (Lakatos Gy., 83.), Babarcsik B., Timon L. (Sándor B., 54.), Szentannai M., Czinkóczi B., Béla S. (Monoki A., 83.), Nagy-György B. Edző: Papp Tamás.
FÜZESABONY: Slakta B. (Tóth B., 46.) – Berki P. (Kiss Á., 46.), Juhos D., Oláh B., Nagy G. (Oláh N., 67.), Olasz D. (Szanku K., 67.), Nagy Á., Szabó R., Barta D. (Vajda Á., 46.), Bocsi P., Orosz M. Edző: Bódis Barna.

GÓL: Szanku K. (76., 84.).
JÓK: Szentannai M., Forgó K., Nagy-György B., ill. Szanku K.
PAPP TAMÁS: – A helyzetek kialakításának hiánya miatt van egy kis hiányérzet bennem, de egyébként nagyon jól dolgoztak a fiúk a magasabb osztályú ellenféllel szemben.
BÓDIS BARNA: – Gratulálok a gyöngyösieknek, a mai meccsen bizonyították, hogy bőven lesz keresnivalójuk a vármegyei bajnokságban. A cserékkel tudtunk új lendületet adni a csapatnak, és így megnyertük a mérkőzést.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában