Labdarúgás

2024.08.03. 21:06

Magyar Kupa: az újonnan igazolt csatár góllal tette le a névjegyét

A korán szerzett vezetés után a ráadásban biztosította be továbbjutását az Eger SE csapata a 2024/25. évi Mol Magyar Kupa 1. fordulójában.

Heol.hu

Zvara Dávid (balról) és Tóth Levente Milán (középen) szerezte az egriek góljait

Forrás: Lénárt Márton/Heves Megyei Hírlap

EGER SE–SÉNYŐ FC 2–0 (1–0)

Eger, Szentmarjay stadion. V.: Tóth Tamás (László I., Zahorecz R.).
EGER: Bukrán E. – Valkay R., Balázs P. (Kozma B., 68.) Zvara D., Sós M. (Neufeld T., 76.), Tóth L. M. (Farkas G., 61.), Debreczeni D., Major E., Kis-Orosz M., Hamar B., Lencsés B. Edző: Simon Antal.
SÉNYŐ: Baráth B. – Vámos G. (Schmidt P., 46.), Klepács K., Erdei M., Varga D., Farkas M., Márton L. (Kozák R., 67.), Szokol Zs., Vámos M., Orosz M., Szopkó V. Edző: Kapacina Valér.

Az NB II.-es BVSC csapatától július 31-én igazolt Tóth Levente Milán már a 3. percben bizonyította, hogy ért a gólszerzéshez. A 27 éves támadó találata után 90 percet kellett várni az újabb egri gólra, amely Zvara Dávid révén érkezett és járult hozzá a továbbjutáshoz. 

GÓL: Tóth L. M. (3.), Zvara D. (93.).
JÓK: Debreczeni D., Zvara D., Major E., Balázs P.
SIMON ANTAL: – Jól kezdte a csapat az első félidőt, az elején gólt tudtunk rúgni. További helyzeteink is voltak, ezeket sajnos nem tudtuk értékesíteni, így nyílt mérkőzést játszottunk a jó erőkből álló Sényővel. A mérkőzést eldöntő második gólnál tudtuk lezárni a párharcot.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában