Labdarúgás

2024.08.03. 20:20

Magyar Kupa: a hatvani Kitl Krisztián triplázott a borsodiaknál

Ötgólos győzelemmel jutott tovább az FC Hatvan csapata a 2024/25. évi Mol Magyar Kupa 1. fordulójából, amelynek során a Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei I. osztály ezüstérmese fogadta NB III.-as vendégét.

Heol.hu

Kitl Krisztián (balról, szemben) három gólja döntőnek bizonyult

Forrás: Mogyorósi Zsolt Pipó/boon.hu

GESZTELY FC–FC HATVAN 0–5 (0–3)

Gesztely, Tóth-Zele József Sportközpont. V.: Nyekita Benjamin (Gordos Á., Balogh B.).
GESZTELY: Szegő M. – Lénárt P. (Rem D., 55.), Molnár M., Bak B. (Rák D., 55.), Erdélyi P. (Gondos A., 71.), Horváth S., Sipos J., Rozgonyi P. (Erdei-Nagy N., 55.), Zanócz Á., Tucsa R., Madarász Á. (Sebestyén Á., 46.). Edző: Simon Imre.
HATVAN: Menczeles I. – Nagy Zs., Szabó Sz., Mundi Z. (Bartos N., 57.), Kitl K. (Dinka K., 57.), Karácsony D. (Czibolya G., 57.), Benkó D., Nathaniel N. (Vince A., 46.), Kovács D., Polgár P. (Zsuppán D., 71.), Retter Sz. Edző: Zoran Szpisljak.

GÓL: Kitl K. (34., 43., 54. – 11-esből), Polgár P. (45.), Bartos N. (88. – 11-esből).
KIÁLLÍTVA: Horváth S. (81.).
JÓK: Kitl K., Polgár P., Retter Sz., Nagy Zs.
ZORAN SZPISLJAK: – A mi szempontunkból izgalmasan alakult a mérkőzés. Sok gólt rúgtunk, sok helyzetet kialakítottunk, már az elejétől kezdve lehetett látni, hogy osztálykülönbség van a két csapat között. Mi voltunk az a csapat, amely végig dominált és uralta a meccset. Ha még egy kicsit pontosabbak, vagy higgadtabbak vagyunk a végjátékban, lehetett volna nagyobb a gólkülönbség.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában