Labdarúgás

2024.08.27. 09:07

NB III.: Hatvanba az éllovas érkezik, Füzesabonyban nyeretlenek mérkőznek

A hétvégi kupaforduló után hétközi játéknappal folytatódik az NB III. Északkeleti csoportja, ahol az 5. forduló keretében a hatvaniak és a füzesabonyiak házigazdaként lépnek pályára, míg az egriek Debrecenbe utaznak.

Bódi Csaba

A hatvaniak (kékben) megtörnék a tiszafürediek lendületét

Forrás: Pesti József/ Új Néplap

Szerda, 17.30:

FC HATVAN (7.)–TISZAFÜREDI VSE (1.)
Hatvan, Népkert Sporttelep. V.: Nagy Róbert (Márkus, Balla).
A hatvaniak nagyon stabil csapat benyomását keltik, akikkel szemben eddig csak az egrieknek sikerült győzni. Igaz, házigazdaként eddig nem ment a gólszerzés, az elmúlt két bajnoki meccs egyikén sem talált a kapuba Zagyva-parti együttes. Az éllovas Tiszafüred mind a négy találkozóját megnyerte és noha emiatt is a vendégek a párharc esélyesei, a hatvaniak megszakíthatják a TVSE sikersorozatát. Ehhez persze gólra lesz szükség...

FÜZESABONYI SC ERŐSS ÚT (16.)–MÁTÉSZALKAI MTK (14.)
Füzesabony. V.: Németh Gergely (Kovács L., R., Elek).
Ki ellen győzzön az újonc sereghajtó, ha nem „hasonszőrű” riválisa ellen? Négy vereség itt, nulla győzelem ott. Vagyis nyeretlen gárdák csapnak össze Füzesabonyban. A hazaiaknak a kupasiker megadhatja a kezdőlökést, a Sándor Tamás vezette szabolcsiak viszont a tarpai MK-búcsú során három piros lapot kaptak. Kérdés, a kiállítottak közül, kit, mennyire tiltanak el. Azt viszont nem kérdés, hogy az FSC-nek ezúttal mindenképpen győzni kell(ene). 

DVSC II. (15.)–EGER SE (3.)
Debrecen, DEAC Sporttelep. V.: Kakuk Szabolcs (Punyi, Szilágyi).
Tény, hogy a kis Loki három mérkőzésen szerzett egy ponttal szerénykedik az utolsó előtti helyen. Azt viszont hiba lenne, ha az egriek ebből indulnának ki. Az ESE őszi eredményességére nem lehet panasz, rég rajtolt ilyen jól a piros-kék legénység. A jelenlegi harmadik pozíció remekül mutat, ezért is lenne csalódást keltő, ha Debrecenben nem tudnák igazolni a papírformát a vendégek. A lécet ők helyezték magasra.

A további párosítás

SZERDA, 17.30:
Putnok–DEAC
Karcag–DVTK II.
Cigánd–Sényő
Tiszaújváros–Nyíregyháza Sp. II.
SBTC–Kisvárda II.

Az Északkeleti csoport állása
Forrás:  adatbank.mlsz.hu


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában