Labdarúgás

2024.08.24. 19:52

Magyar Kupa: Füzesabony és az FC Hatvan is kapott gól nélkül jutott tovább

A Füzesabonyi SC-Erőss út hazai pályán az FC Hatvan idegenben harcolta ki a továbbjutást a Mol Magyar Kupa 2. fordulójában. Szűkebb hazánk NB III.-s csapatai közül az FSC azonos osztálybeli, az FC Hatvan Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei I. osztályú riválissal találkozott.

Heol.hu

Füzesabonyban Szanku Kristóf (balról) gólja döntött a továbbjutásról

Forrás: Lénárt Márton/Heves Megyei Hírlap

FÜZESABONY SC ERŐSS ÚT–TERMÁLFÜRDŐ FC TISZAÚJVÁROS 1–0 (1–0)

Füzesabony, Füzesabonyi Sporttelep. V.: Dobai János (Virbovszki P., Zahorecz R.).
FÜZESABONY: Slakta B. – Tarnóczi R., Oláh N. (Kaló I., 67.), Vajda Á. (Nagy Á., 67.), Oláh B. (Barta D., 79.), Szanku K. (Olasz D., 89.), Nagy G. (Nagy M., 79.), Németh A., Szabó R., Bocsi P., Orosz M. Edző: Bódis Barna.
TISZAÚJVÁROS: Czinanó A. – Bencsík D. (Tóth Zs., 75.), Rajsli T. (Butor L., 46.), Kollár M., Vitelki B., Tóth S., Bökönyi A., Papp F., Lőrincz P., Lehóczki B., Skripek D. Edző: Vitelki Zoltán.
GÓL: Szanku K. (6.).
KIÁLLÍTVA: Butor L. (50.), Vitelki Z. (50. – kispadról).
JÓK: az egész hazai csapat, ill. Czinanó A., Tóth S.
BÓDIS BARNA: – Régóta vágyunk a győzelem ízére, a rengeteg munka most megtérült. Igaz, hogy egy kiélezett kupamérkőzés volt, de a csapatom mentálisan és koncentrációban óriásit lépett előre az elmúlt pár héthez képest. Igazából ez a legfontosabb, hogy minél tovább ki tudjunk tartani, át kell menteni ezt a fegyelmezettséget, alázatot és akaratot a bajnoki mérkőzésekre. További sok sikert kívánok a Tiszaújvárosnak!
VITELKI ZOLTÁN: – A külső körülményekről nem beszélek. A játékról csak annyit, hogy úgy kellett volna futballozni a mérkőzés elejétől kezdve, ahogy a kiállítás után tettük.
TOVÁBBJUTOTT: a Füzesabonyi SC-Erőss út.

ÚJFEHÉRTÓ SE–FC HATVAN 0–3 (0–1)

Újfehértó, Városi Sporttelep. V.: Vinter Béla (Punyi Gy., Elek B.).
ÚJFEHÉRTÓ: Nagy M. – Chrien B., Kovács Á., Somogyi T. (Lakóczi R., 73.), Angyal N. (Fazekas M., 90.), Pallai B., Mezei B., Zámbó D. (Garda D., 73.), Pallai G., Daróczi P., Baglyos L. (Marozsán D., 55.). Edző: Kiss Tamás
HATVAN: Hámori D. – Nagy Zs., Szabó Sz., Kitl K. (Czibolya G., 46.), Karácsony D. (Kapitány B., 61.), Bartos N. (Burzi A., 46.), Vince A., Kovács D., Dinka K., Zsuppán D. (Noel N., 46.), Retter Sz. (Polgár P., 46.). Edző: Zoran Szpisljak.
GÓL: Kitl K. (22.), Burzi A. (50., 55.).
A HATVANI JÓK: Vince A., Burzi A., Kitl K., Dinka K.
KISS TAMÁS: – A végeredmény ellenére büszke vagyok a játékosaimra. A mérkőzés összképe alapján nem éreztem ekkora különbséget a két csapat között. Nekünk is megvoltak a magunk lehetőségei, de sajnos mi nem tudtunk élni ezekkel.
ZORAN SZPISLJAK: – A kupában mindig a továbbjutás a cél, ezt elértük. Az első félidőben egy kicsit visszafogottabban játszottunk, talán azért, mert olyan játékosok is szerepet kaptak, akik eddig keveset játszottak. A szünet után magasabb sebességbe kapcsoltunk és két gyors góllal el is döntöttük a meccset. A folytatásban a Hatvan dominált és kézben tartotta a meccset. Nagyon szépen köszönjük a helyi klubnak, nagy tisztelettel fogadtak bennünket, a példaértékű a kupában.
TOVÁBBJUTOTT: az FC Hatvan.

Az MVSC-Miskolc (Borsod I.)–Eger SE (NB III.) mérkőzést vasárnap 16.30 órától rendezik.

Hétfőn sorsolnak
A harmadik forduló sorsolását hétfőn (18.10) tartják, ahol belép a sorozatba az első két osztály mezőnye.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában