Labdarúgás

2024.09.16. 21:49

Javulás: már nem kell altatni a motorbalesetet szenvedett petőfibányai játékos-edzőt

A további találgatások elkerülése végett a Petőfibányai SK korábbi elnöke, új információkkal szolgált az önhibáján kívül motorbaleset szenvedett játékos-edző, Parádi János állapotát illetően.

Bódi Csaba

A Petőfibányai SK csapata a Zagyvaszántó ellen meccs előtt üzent a gárda játékos-edzőjének

Forrás: Petőfibányai SK

Valószínűsíthető, hogy egy koponyaűri vérzés miatt lett rosszul Jani, és ez okozta a balesetet – fogalmazott Dósa Johanna a közösségi oldalán megosztott bejegyzésben. 

– Állapota javul, jelenleg már nem kell altatni, de a légzését még támogatni kell. Nagyon minimális kommunikációra képes, a történtekről és sok másról még nem is tudunk kommunikálni vele, és nem is ajánlott, de ami biztos, hogy nagyon hosszú út áll előtte.

Az állapota nem teszi még lehetővé, hogy látogatókat fogadjon, továbbra is egyesével csak az eddig megjelölt közeli hozzátartozók tudnak hozzá bemenni. Amint olyan állapotba kerül, hogy tud és szeretne is látogatókat fogadni, jelezni fogjuk annak módját, és idejét. Kérünk mindenkit, aki egy kicsit is szereti Jancsit, tartsa ezt tiszteletben és fogadja el. Mindenki megértését köszönjük!” – zárta szavait gyermekei és a hozzátartozók nevében Dósa Johanna.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában