Sportlövészet

20 órája

Káli LSK: országos bajnok a Kiss Gábor, Komlósi Sándor és Varga Krisztián alkotta trió

A nagy kaliberű pisztoly kategóriában országos bajnoki címet szerzett a Káli LSK csapata a 25 és 50 méteres nemzeti versenyszámok országos bajnokságán.

Bódi Csaba

A dobogó tetején a Káli LSK országos bajnoki címet nyert csapata

Forrás: KLSK

A Magyar Sportövők Szövetsége által a Fehér úti Nemzeti lőtéren lebonyolított eseményen a káliak mindkét napon a Kiss Gábor, Komlósi Sándor, Salga László, Varga Krisztián, Barczi Krisztián és Albert Krisztián alkotta gárdával vágtak neki a megméretésnek. 

Szombaton a sportpisztoly és a nagy kaliberű (központi gyújtású pisztoly) kategóriában álltak lőállásba a részvevők, vasárnap pedig a SIUS találatjelző rendszerrel a nagy kaliberű pisztoly versenyzámot rendezték. 

Az első versenynapon 111 egyéni versenyző és 23 csapat mérte össze tudását.

A Káli LSK csapata ob-ezüstérmes hármasa (balról) 
Forrás: KLSK

A káliak idén is kiválóan teljesítettek, ugyanis  „A” csapatuk 2., egyéniben pedig Kiss Gábor 3. helyezést ért el. A „B” jelű együttes a 6., pontszerző helyen végzett. Vasárnap a nagyobb kaliberű fegyverek kapták a főszerepet 82 egyéni nevezővel és 17 csapattal. 

A Káli LSK újfent ismételten kiválóan teljesített. Az „A” csapat (Kiss, Komlósi, Varga) országos bajnoki címet szerzett, a „B” jelű trió (Salga, Barczi, Albert) pedig bronzérmet nyert.


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában