Labdarúgás

2 órája

NB III.: az Eger SE támadója 19 gólszerzőt előz meg

A BVSC-Zugló csapatától augusztus 31-én Egerbe igazolt Tóth Levente Milán egyértelműen abba a kategóriába tartozik, aki „megéri a pénzét”.

Bódi Csaba

Tóth Levente Milán (középen) sűrűn fogadhatta a gólok után gratulációkat

Forrás: Lénárt Márton/Heves Megyei Hírlap

A 27 éves csatár jött, látott és elkezdte rugdosni a gólokat, no meg adni a gólpasszokat. Csak az NB III.-es mérkőzéseket figyelembe véve: hét meccsen hat találat fűződik a nevéhez, közte a Cigánd elleni duplázással. 

Az Eger SE csatárát egyedül Máris Dominik előzi meg az Északkeleti csoport góllövőlistáján, a putnoki játékos nyolc treffelésnél jár. 

Fél tucat gólt jegyez továbbá Pap Zsolt (Tiszafüred) és Varga Donát (Sényő). Tóth Levente Milán mögött egriként Major Ernő és Valkay Richárd két-két esetben késztette megadásra az ellenfeleket, rajtuk kívül a piros-kékek négy játékosa volt még eredményes.

Az FC Hatvan kilenc gólján hét futballista osztozik, Burzi Alex és Kitl Krisztián két-két alkalommal vette be a vetélytársak kapuját, a többiek egy-egy gólt jegyeznek. A Füzesabony SC-Erőss út gárdájának fél tucat találata hat labdarúgó nevéhez fűződik. Három NB III.-as csapatunk eddigi 20 gólszerzője közül így Tóth Levente Milán 19 játékost előz meg, akik vasárnap hazai pályán javíthatnak a mérlegen.

NB III.-as csapataink eddigi bajnoki gólszerzői

Eger SE (14 találat)
6 gólos: Tóth Levente Milán
2 gólos: Major Ernő, Valkay Richárd 
1 gólos: Balázs Patrik, Gíber Attila, Nagy-Kolozsvári Dániel Kornél, Sós Máté

FC Hatvan (9)
2 gólos: Burzi Alex, Kitl Krisztián
1 gólos: Bartos Norbert, Czibolya Gábor, Dinka Kristóf, Mundi Zoltán, Nagy Zsombor Huba  

Füzesabony SC-Erőss út (6)
1 gólos: Berki Péter, Nagy Gergely, Oláh Balázs, Szabó Roland, Szanku Kristóf, Tarnóczi Roland

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában